Profil

Om Snedkermester Kjeld Jeppesen ApS

Snedkermester Kjeld Jeppesen ApS er en kreativ og kvalitetsbevist virksomhed, hvor håndværksmæssige traditioner og nytænkning er i fokus.

Snedkermester Kjeld Jeppesen ApS blev stiftet i 2004 af Kjeld Jeppesen og består i dag af 3 kompetente og engagerede medarbejdere. Firmaet har til huse på en ejendom i Nøvling mellem Vildbjerg og Herning, hvor vi også har eget værksted.

Snedkermester Kjeld Jeppesen udfører alle tænkelige opgaver inden for snedker- og tømrerfaget, alle former for totalentrepriser, glasarbejde og serviceopgaver.

Snedkermester Kjeld Jeppesen ApS er et firma der favner bredt. Vi bygger nyt, bygger til og renoverer.

Kvalitet frem for alt

Vores kundekreds består i dag af en lang række private, virksomheder såvel private som offentlige, institutioner, skoler og boligselskaber i hele midtjylland .

Snedkermester Kjeld Jeppesen er et mindre firma uden stor administration, hvilket kommer kunderne til gode gennem fornuftige priser, høj kvalitet og stor fleksibilitet.

Desuden varetager vi gerne serviceopgaver, så hænger døren, binder vinduet, er taget utæt eller tagrenden stoppet, kan i trygt ringe til os.

Vi lægger særlig vægt på høj kvalitet og holder os løbende opdateret i love og regler, så vi sikre , at opgaverne udføres i overensstemmelse med gældende love og regler.

Kontakt os

Snedkermester Kjeld Jeppesen ApS

Vi tilbyder:

  • Dører & vinduer
  • Køkkener
  • Renovering
  • Tagarbejde
  • Snedkerarbejde

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål, eller for et uforpligtende tilbud.

 

Klik her